SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - HALKAHAVLİ İLKOKULU

Etiket Sonuçları: eTwinning

Nis

eTwinning projemiz My Climate My Future'ın çalışmalarında sona yaklaşıyoruz. Öğrencilerimizin zevkle yaptığı etkinliklerden bazıları; AnswerGarden İklim konulu kelime etkinliği, Atıkların zararlarının araştırılması, İklim konuşur, atıklardan tasarım oluşturma, "Gelecekten Mektup", atık malzemelerden oyuncak yapımı, fidan dikimi, geri dönüşüm kampanyası gibi sınıf içi ve dışı etkinlikler. Bunların yanında logo belirleme çalışmalarımız, öğrenci ve öğretmen webinarlarımız, aneketlerimiz gibi daha bir çok çalışma yaptık.

Mrt

Dahil Olduğumuz Keyifli Atölyem (My Enjoyable Workshop) Uluslararası eTwinning Projesi Kapsamında Şubat ve Mart Aylarında Yaptığımız Faaliyetlerimizden Bazıları

Bir Dönemlik Aranın Ardından Okulumuz 2 Farklı eTwinning Projesinde Yer Alıyor

Nis