T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - HALKAHAVLİ İLKOKULU

HALKAHAVLİ İLKOKULU

Telefon
05410000000
Belgegeçer
0
WEB
https://halkahavliio.meb.k12.tr
Adres
Halkahavli Mahallesi No58 Vezirköprü/SAMSUN
Vizyon
• Öğrencilerinin doğuştan ve sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak, onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek. • Öğrenciye, Atatürk ilke ve inkılaplarına, T.C. Anayasasına ve Türk demokrasisinin ilke ve yöntemlerine uygun, haklarını kullanabilme, görevlerini yapabilme ve sorumluluklarını yüklenebilme bilincini ve yeteneğini kazandırmak. • Öğrenciyi toplum içinde rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, çevresinde edilgen olduğu kadar etken, uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek. • Öğrenciye; kişisel, toplumsal sorunları tanımak ve sorunlara bilimsel yaklaşımlarla çözüm arama alışkanlığı kazandırmak. • Öğrenciye, sağlıklı yaşamak, ailesinin ve toplumu sağlığını korumak için gereken bilgi ve alışkanlıkları kazandırmak. • Öğrencinin el çalışması ile zihin çalışmasını birleştirerek çok yönlü gelişmesini, elle çalışmanın onur ve zevkini kazanmasını sağlamak
Misyon
Bizler, Halkahavli İlkokulu olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. Yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.
Başarılar
Öğretmen :2
Öğrenci :27
Derslik :2
Kütüphane Kitap Sayısı :500
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08:40 - 14:20
Isınma
Soba(Odun-Kömür)
Bağlantı
Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
İlçeye olan 15 km.lik yolun tamamı beton yoldur. İlçeye öğretmenler tarafından tutulan servislerle ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Öğretmenler kendi imkanlarıyla (ayarladıkları servisle ya da kendi araçlarıyla) ulaşımlarını sağlamaktadırlar.
Yerleşim Yeri
Kuzeyinde Karabük ve Cebeli, doğusunda Esenköy, güneydoğusunda Boruk, batısında Kılıçgüney köyleri ile çevrili olan köyün güney yönü açıktır. Ayrıca köyün kuzeyinde Kılıçgüney sulama göleti bulunmaktadır. Yaklaşık 690 m rakımda bulunan köy, doğu rüzgârlarına açık vaziyette bulunmaktadır. İlçe merkezine uzaklığı 15 km’dir. Tatlı bir eğim üzerine kurulan köyün toprağı tarıma elverişlidir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe Merkezine 15 km İl Merkezine 130 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır